Mo Multi StartNickoCDesign

Mo Multi

Sitemap 
Mo Multi - Start


Januari 2011

Er wordt gewerkt aan een permanente expositie van Nicko's bluesart in Haarlem. Naast werk van Nicko C. zullen er beelden te zien zijn van de Haagse kunstenares, fotografe en Livin'Blues Xperience-fan Hennie Chi.
Openingsdatum medio februari, details volgen zo spoedig mogelijk. Zie verder NickoCDesign.


December 2010

In de Papestraat (15) te Den Haag heeft de art van Nicko Christiansen een vaste plek gekregen. Jolande Goverde van kapsalon La Pape-illot heeft de zaak opgeklerud met een selectie uit zijn werk. Bij een bezoekje aan de Haagse muziekcafe's De Paap en Lokaal Vredebreuk is haar etalage haast niet te missen. Bent u niet in de buurt, vindt u een impressie hier bij NickoCDesign.


Oktober 2010

Vier nieuwe live-video's van The Bluesfuse zijn nu te zien op Youtube.
NickoC's dochter Marcella laat werken van haar kunstzinnige vader zien op NickoC Artweblog.


September 2010

Er wordt gewerkt aan live-video's van zowel The Bluesfuse als The Livin'Blues Xperience. Beide bands hebben gespeeld in De Boerderij, Zoetermeer.


Juni 2010

Foto's van Jan Akkerman toegevoegd, concert op Kaderock 2010, Musicon Den Haag.
Foto's van het optreden van Livin'Blues Xperience op de Schiedamse Bluesroute (concert van 30 mei 2010) zijn verwerkt in een concert-promo van de band.


Februari 2010

Fotopagina toegevoegd, met momenteel foto's van Todd Rundgren (concert Paradiso, Amsterdam van 8 februari 2010) en van The Bluesfsue (concert van 18 oktober 2009 op de Tattoo Convention Eindhoven).


November 2009

Op de pagina van NickoCDesign is weer nieuw werk te zien van onze "Bluesman". Een kleine selectie uit de inmiddels flink gegroeide voorraad.
Voor mensen die graag foto's willen bekijken zonder flashplayer is er een plek voor de Bluesart op Jalbumnet.
Hier staan overigens weer andere schilderijen van NickoC op, dus de liefhebbers kunnen ook daar terecht voor de nieuwe dingen van de afgelopen paar maanden.


September 2009

Voor zowel The Livin' Blues Xperience als voor The Bluesfuse heeft Mo promotieclips gemaakt. Het aankondigen van een live optreden kan immers net zo goed in video-vorm gebeuren.
Voor The Livin' Blues Xperience mochten er ook twee video's gemaakt worden met twee van de nummers van hun CD This is the time (2008). De video's zijn te zien op de pagina van Momulti of via deze link naar YouTube.
Ook de website van de band is de moeite waard: www.livinbluesxperience.com


Augustus 2009

Op zaterdag 15 augustus spelen Nicko Christiansen (LBX), Jeroen van Niele (LBX) en Peter Langerak (Bluesfuse) weer samen als onderdeel van de Haagse Drum Drie Daagse in het Haagse oefencentrum Musicon. Ze vormen de begeleidingsband voor de Supersessie met Cesar Zuiderwijk (Golden Earring). Aanvang 21.00 uur.
Verslag en foto's volgen binnenkort. Het was een geslaagde avond: twee drumstellen op het podium. Cesar Zuiderwijk op het ene, workshopdeelnemers op het andere.
Voor YouTube heeft Mo enkele video's gemaakt. Hier is de afspeellijst.

Na een (welverdiende) vakantie wordt er gewerkt aan de bluesart-video van Nicko's art voor YouTube.
Naar verwachting zal deze begin 2010 op YouTube te bewonderen zijn.
Inmiddels zijn wel nieuwe video's van de Livin'Blues Xperience te zien van hun juli-tour in Polen.
Via deze link kun je alle nieuwe video's (via afspeellijst) vinden.


19 Juni 2009

Na de expositie in de Haagse Regentenkamer moet Nicko Christiansen zich weer even op de muziek concentreren. Van 1 t/m 11 juli staat de toernee van Livin'BluesXperience door Tsjechie en Polen op het programma.
Er wordt ondertussen gewerkt aan een video voor YouTube, een combinatie van Nicko's muziek en zijn bluesart.
Het concert dat in de Regentenkamer werd gegeven wordt waarschijnlijk gevolgd door een optreden in het Haagse muziekoefencentrum Musicon, in augustus. Meer details volgen nog.

Nicko Christiansen, Jeroen van Niele, Peter Langerak: 25 mei 2009 Regentenkamer Den Haag


Juni 2009

Het concert van Nicko Christiansen bij de expositie in de Regentenkamer was heel bijzonder. Nicko op saxen, gitaar, percussie en zang bracht een avondje "bluesjazz met een knipoog naar wereldmuziek". Het werd een intiem avondje voor volle zaal, met Jeroen van Niele (bas), Rick Spangenberg (conga's), Peter Langerak (gitaar), Loek v.d. Knaap (gitaar), Gerard van Duinen (bandoneon) en Anu van Leeuwen (didgeridoo). Foto's van zowel Nicko's doeken als dit optreden vindt u bij NickoCDesign.
De huidige expositie in de Regentenkamer is nog te zien tot en met 7 juni a.s.


25/26 Mei 2009: Storing op de websites ! nickochristiansen.nl en livinbluesxperience.com !

Er is iets misgegaan met de verhuizing/files van de websites.
De website nickochristiansen.nl is een dag niet bereikbaar geweest, maar is weer in de digitale lucht.
In een nieuw jasje, aan de verdere invulling wordt momenteel hard gewerkt.
Kleine weetjes en nieuwtjes zijn altijd te vinden op de livinbluesxperience.web-log.
De website van LivinBluesXperience valt tijdelijk weer onder het nl-domein: livinbluesxperience.nl
Ook aan de vernieuwing en invulling van deze site wordt hard gewerkt...

Het concert van Nicko in de Regentenkamer van a.s. donderdag 28 mei ondervindt voor zover bekend geen hinder van de storing. U bent van harte welkom.


Mei 2009

Inmiddels is bekend geworden dat gitarist/zanger Peter Langerak (Bluesfuse) de speciale gast zal zijn bij het optreden van Nicko Christiansen en Jeroen van Niele (samen ook bekend als Jeroniko) in de Haagse Regentenkamer.
Op donderdag 28 mei zullen de twee ervaren Haagse muzikanten Nicko en Peter samen het podium betreden. Zonder drums, maar met Jeroen op bas, brengen zij een mix van blues en jazz, met uitstapjes naar andere stijlen.

Dit bijzondere avondje muziek begint al om 20.00 uur, toegang 5 euro. Voor nadere informatie over de Regentenkamer en hun programmering zie pagina Links van NickoCDesign.


April 2009

De tweede expositie van Nicko Christiansen zal te zien zijn in de Haagse Regentenkamer aan de Lange Beestenmarkt te Den Haag. De opening van deze expositie is op zaterdag 16 mei a.s. vanaf 16.00 uur.
Om 18.00 uur kunt u genieten van een jazzconcert van saxofonist John Ruocco en zijn kwartet.
Op donderdag 28 mei zal Nicko Christiansen een muzikaal optreden verzorgen in de Regentenkamer, samen met bassist Jeroen van Niele en een (nog aan te kondigen) speciale gast. Hierover binnenkort meer.
(Zie verder NickoCDesign)


Februari/maart 2009

Vanaf zondag 1 februari 2009 zal Nicko Christiansen, bekend als zanger, gitarist, saxofonist en percussionist van o.a. de Livin' Blues Xperience, zich ook presenteren als beeldend kunstenaar.

De eerste expositie van zijn schilderkunst kunt u bezoeken in de Palace Promenade te Scheveningen bij de Little Rock Gallery.
De expositie is nog te zien tot en met zondag 22 maart a.s.
Voor een virtuele impressie kunt u hier terecht. Op 16 en 18 maart zijn er weer nieuwe foto's toegevoegd bij Doeken, Anders en Exposities.

Foto's op de website zijn gemaakt door Mo Multi en Nicko C. en zijn te bekijken met gebruik van Flashplayer (wijst zich vanzelf). Let op dat er bij het installeren een vinkje staat bij downloaden van de Google-toolbar. Als u die niet wilt, even het vinkje weghalen.

Collage NickoCDesign